Let’s Fit Program

Let’s Fit Program

CrossFit Kollum

Het Let’s Fit Program bij CrossFit Kollum is ontworpen om jouw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken met de ondersteuning van professionele (online) coaching. Focuspunten waarop wij jou kunnen coachen zijn bijvoorbeeld*:

CrossFit Strength

CrossFit bestaat uit veel complexe movements en workouts. De Strength programmering is ontworpen om een goede basis te leggen en jou sterk genoeg te maken voor CrossFit. Deze basis is belangrijk om alle CrossFit bewegingen veilig en goed uit te kunnen voeren en om blessures te voorkomen. De Strength programmering bestaat uit een mix van traditionele krachttraining, olympisch gewichtheffen en powerlifting. Met deze combinatie wordt elke spiergroep op een gebalanceerde en effectieve manier getraind. Wij passen het programma aan op basis van jouw individuele niveau en doelen en voorzien jou voortdurend van feedback en aanpassingen om je prestaties te optimaliseren. Of je nu een beginner of een gevorderde atleet bent; de Strength programmering helpt je om nog sterker te worden.

CrossFit Lifting

Een gespecialiseerd CrossFit lifting programma die ontworpen is om je kracht, techniek, en efficiëntie in het gewichtheffen en/of powerliften te verbeteren. Dit programma is dus gericht op de Olympische lifts (Clean & Jerk en Snatch) en powerlifting lifts (bench press, squat en deadlift). Door middel van een gestructureerde periodisering helpen wij je om jouw techniek te verfijnen, je lifts te optimaliseren, sterker te worden en blessures te voorkomen. We bieden persoonlijke begeleiding en regelmatige feedback aan. Dit programma bieden we zowel voor beginnende of ervaren atleten zijn.

CrossFit Gymnastics

Het Gymnastics programma is gericht op het verbeteren van je gymnastische bewegingen binnen CrossFit. Heb je bijvoorbeeld moeite met pull-ups, de handstand, muscle-ups of andere bewegingen? Dan is deze programmering zeker geschikt voor jou. We werken aan de vereiste basiskracht voor (complexe) gymnastics movements en we helpen je, aan de hand van jouw wensen, de verschillende movements onder de knie te krijgen. Het programma biedt aangepaste oefeningen en progressies aan, zodat je veilig en efficiënt kunt trainen, ongeacht je huidige niveau. Met regelmatige feedback en het analyseren van beeldmateriaal zorgen we ervoor dat je continu vooruitgang boekt en je gymnastics vaardigheden naar een hoger niveau tilt.

Voeding & Leefstijl

Wij werken samen met jou om een persoonlijk voedingsplan op te stellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We geven advies over gezonde voedingskeuzes, hoeveelheden en het timen van maaltijden om je energieniveau en prestaties te optimaliseren.  Door middel van regelmatige check-ins, feedback en communicatie via e-mail of WhatsApp blijven we je continu ondersteunen en motiveren. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven; onze (online) ondersteuning helpt jou om je doelen te bereiken en zo fit mogelijk te worden en blijven!

Algehele fitheid

Ben je op zoek naar begeleiding om je algehele fitheid te verbeteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen jou op weg! We starten met een uitgebreid intakegesprek om jouw huidige fitnessniveau, doelen en eventuele bijzonderheden te bespreken. Vervolgens creëren wij een gepersonaliseerd trainingsschema dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt leiden; ons programma is ontworpen om jou te helpen je doelen te bereiken op een effectieve en veilige manier. Met wekelijkse feedback momenten en ondersteuning via e-mail of WhatsApp staan we altijd klaar om je te motiveren en te begeleiden op je weg naar een fittere versie van jezelf.

Fitness / Krachttraining

Doe je liever traditionele krachttraining in plaats van CrossFit? Geen probleem. Ook voor jouw fitnessdoelen creëren wij een persoonlijk trainingsschema dat is afgestemd op jouw individuele doelen en fitnessniveau, of je nu net begint met fitness of ervaren bent. We stemmen de oefeningen af op jouw wensen en progressie en stellen deze regelmatig bij om ervoor te zorgen dat je voortdurend vooruitgang boekt en gemotiveerd blijft. Onze fitnessperiodisering helpt jou om sterker en fitter te worden, terwijl je geniet van een gezonde en actieve levensstijl.

*Een coachingstraject is altijd geheel persoonlijk ingericht. Bovenstaande voorbeelden geven een beeld van waarbij wij jou zouden kunnen begeleiden. Een combinatie van meerdere van deze focuspunten en/of heel andere vraagstukken zijn natuurlijk ook mogelijk.

Hoe ziet onze programmering eruit?

 • Intakegesprek + nulmeting: We beginnen met een uitgebreid intakegesprek en een nulmeting om jouw huidige fitheid en doelen te bepalen.
 • Trainingsprogrammering aan de hand van jouw doelstelling(en): Op basis van de intake en nulmeting maken we een persoonlijk programma dat past bij jouw wensen en doelen.
 • Wekelijks bijstellen van schema: Om te zorgen dat je vooruitgang blijft boeken, stellen we het schema wekelijks bij op basis van jouw wensen en progressie.
 • Wekelijks feedbackmoment: Iedere week krijg je de mogelijkheid om feedback te ontvangen en vragen te stellen over jouw voortgang.
 • Onbeperkt vragen en advies via mail of WhatsApp: Heb je tussendoor vragen of behoefte aan advies? Wij staan altijd voor je klaar via mail of WhatsApp (inclusief video analyses). 

Tarieven 8-weeks traject

Alleen training / Alleen voeding

€57,50 per maand

Training en voeding

€72,50 per maand

Meld je aan!

Klaar om te beginnen met professionele begeleiding? Meld je vandaag nog aan voor het Let’s Fit Program bij CrossFit Kollum en zet de eerste stap naar een fittere, gezondere versie van jezelf!

Behoefte aan 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training? kijk dan naar onze mogelijkheden op de website van let’s Fit.

Eisen

Om deel te kunnen nemen aan het Let’s Fit Program, verwachten we het volgende van jou:

Gemotiveerd zijn: We verwachten dat je gemotiveerd bent om zelfstandig te trainen: naast het deelnemen aan de CrossFit lessen, ben je bereid om te trainen in de Open Gym om aan jouw doelen te werken.

Gmail-account: Omdat wij met Google Drive werken voor het verwerken van alle schema’s, is een Gmail-account noodzakelijk.

MyFitnessPal: Indien je met voeding aan de slag wilt maken we gebruik van de MyFitnessPal app. Deze dien je te downloaden (de gratis versie is voldoende).

  Let’s Fit Program coaches

  Niels Heitbrink

  Yasmin de Jong