Over ons

Wat is CrossFit?

CrossFit is ontwikkeld om de algemene fitheid en gezondheid te verbeteren en is een trainingsmethode waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau de sportieve prestaties kan ontwikkelen. CrossFit is een vorm van fitness waarbij conditie elementen, gymnastische vaardigheden en gewichtheffen worden gecombineerd. Elke dag staat er weer een andere workout op het programma, dus je hoeft je nooit te vervelen. Met het gevarieerde programma train je je uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid en daarmee is het de perfecte manier om je algehele fitheid te trainen. 

CrossFit Kollum

CrossFit Kollum bestaat sinds april 2021 en was daarmee de eerste officiële CrossFit box in de gemeente Noardeast-Fryslân. Het is dan ook leuk om te zien dat er veel mensen vanuit de omliggende regio naar CrossFit Kollum komen om bij ons te trainen. 

Onze CrossFit lessen zijn geschikt voor iedereen; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Je traint bij ons onder professionele begeleiding en onze coaches staan elke les voor je klaar het maximale uit jezelf te halen. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen om de fitste versie van zichzelf te worden! 

Team

Yasmin de Jong

Eigenaar, hoofdcoach en personal trainer


Bart Lemstra

Coach


Nathaly Dijkstra

Coach


Niels Heitbrink

Coach en personal trainer


Aukje Koree

Coach


Siebine van der Wagen

Coach


Marcel Hamstra

Ambassadeur


Johan Ros

Eigenaar